Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

22 July

Film, 2018, 144 minutter
22 July
Efter de frygtelige terrorangreb i Norge kæmper en ung overlevende, de sørgende familier og hele landet for retfærdighed og heling. Baseret på en sand historie.
Filmen 22 July er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 144 minutter. 22 July kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Intellektuelt, Råt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

22 July på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

A three-part story of Norway's worst terrorist attack in which over seventy people were killed. 22 July looks at the disaster itself, the survivors, Norway's political system and the lawyers who worked on this horrific case.

Trailer

Skuespillere i 22 July

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;dansk;svensk

Mere ligesom 22 July

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.