Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

37 Seconds

Film, 2020, 115 minutter
37 Seconds
En ung mangakunstner begiver sig ud på en ukonventionel rejse i jagten på seksuel og personlig frihed.
Filmen 37 Seconds er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 115 minutter. 37 Seconds kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Hjertevarm, Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

37 Seconds på IMDB

Score: 7,7 ud af 10

Yuma is a young Japanese woman who suffers from cerebral palsy. Torn between her obligations towards her family and her dream to become a manga artist, she struggles to lead a self-determined life.

Skuespillere i 37 Seconds

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: japansk - synstolkning;japansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;japansk;svensk

Mere ligesom 37 Seconds

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Itaewon Class
I et farverigt kvarter i Seoul kæmper en tidligere fængselsfange og hans venner mod en stor rival for at opfylde deres ambitiøse drøm om at drive en lokal bar.
Happy Old Year
En kvinde rydder op i sit hjem i forbindelse med en omfattende husrenovering, og da hun finder sin tidligere kærestes ejendele, mindes hun fortiden.
Uncorked
En ung mand føler sig splittet mellem sin drøm om at blive sommelier og sin fars forventninger om, at han skal overtage familiefirmaet.
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.
Altered Carbon: Resleeved
På planeten Latimer må Takeshi Kovacs i følgeskab med en benhård agent fra CTAC beskytte en tatovør under efterforskningen af en mafiaboss' død.