Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

7:19

7:19 AM
Film, 2016, 92 minutter
7:19
Et ødelæggende jordskælv har ramt Mexico City. Overlevende fra alle samfundslag er fanget og venter på at blive reddet ud, mens de desperat prøver at overleve.
Filmen 7:19 udkom i 2016 og varer 92 minutter. Filmens titel angiver det nøjagtige tidspunkt, hvor det altødelæggende jordskælv begyndte i Mexico 19. september 1985. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne film er Barsk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

7:19 på IMDB

Score: 6 ud af 10

Martin and Fernando are at the reception of the building where they work. Suddenly, an earthquake buries them under seven floors of concrete and twisted metal. It is 7:19 am September 19, 1985. Martin and Fernando will have to reconcile all their differences in order to survive together; Now, more than ever, they have to tear down the borders between them.

Skuespillere i 7:19

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk
Undertitler: tysk;svensk;hollandsk;engelsk;spansk;dansk

Mere ligesom 7:19

Harud

Harud

(2010)

Toro

Toro

(2016)

7 años

7 años

(2016)

Belgica

Belgica

(2016)

Dukhtar

Dukhtar

(2014)

Divines

Divines

(2016)

Lejesoldaten

Lejesoldaten

(2016)

Interrogation

Interrogation

(2015)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.