Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

A Tale of Two Kitchens

Dokumentarer, 2019, 29 minutter
A Tale of Two Kitchens
Mexico City-restaurantens stjerne Gabriela Cámara åbner søsterrestauranten Cala i San Francisco med en tilsvarende menu og en usædvanligt indbydende køkkenkultur.
Dokumentareren A Tale of Two Kitchens er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 29 minutter. A Tale of Two Kitchens kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne dokumentarer er Sentimentalt, Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Tale of Two Kitchens på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

Two countries, two restaurants, one vision. A Tale of Two Kitchens explores the ways in which a restaurant can serve as a place of both dignity and community.

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original];spansk - synstolkning;engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: engelsk;spansk;svensk;dansk;tysk

Mere ligesom A Tale of Two Kitchens

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Evelyn
En instruktør og hans søskende plages af broderens selvmord og foretager en storslået og følelsesladet vandring gennem Storbritannien for at få ro i sindet.
Our Godfather – historien om en mafiaboss
I 1986 blev Tommaso Buscetta den første højtstående mafiaboss nogensinde til at vidne mod mafiaen. Det kostede ham og hans familie alt.
Sexanklagerne mod R. Kelly
Denne dokumentarserie fortæller den indviklede historie om anklagerne mod musikeren R. Kelly. Kvinder fortæller detaljeret om hans seksuelle og psykiske misbrug af dem.
Los Tigres del Norte at Folsom Prison
Det højtelskede norteño-band Los Tigres del Norte optræder i Folsom-fængslet på 50-årsdagen for Johnny Cashs ikoniske koncert.
Krystallen kalder: Om tilblivelsen af The Dark Crystal: Age of Resistance
Tag med stjerner, dukkeførere og skabere bag kulisserne, når de vækker Jim Hensons magiske verden Thra til live igen i en storslået fantasy-serie.