Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

A Tale of Two Kitchens

Dokumentarer, 2019, 29 minutter
A Tale of Two Kitchens
Mexico City-restaurantens stjerne Gabriela Cámara åbner søsterrestauranten Cala i San Francisco med en tilsvarende menu og en usædvanligt indbydende køkkenkultur.
Dokumentareren A Tale of Two Kitchens er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 29 minutter. A Tale of Two Kitchens kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne dokumentarer er Sentimentalt, Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Tale of Two Kitchens på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

Two countries, two restaurants, one vision. A Tale of Two Kitchens explores the ways in which a restaurant can serve as a place of both dignity and community.

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original];spansk - synstolkning;engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: engelsk;spansk;svensk;dansk;tysk

Mere ligesom A Tale of Two Kitchens

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
For årtier siden fortalte Bob Lazar om Area 51. Nu er han tilbage for at fortælle om det rumvæsen, han samarbejdede med, og regeringens kamp for at lukke munden på ham.
Alcàsser-mordene
Nye interviews og en opdateret analyse af beviser kaster lys over mordene på tre piger i Spanien i 1992, og hvordan sagen påvirkede hele landet.
Livet overvælder mig
Som følge af traumer trækker hundredevis af flygtningebørn i Sverige sig fra livets usikkerheder ved at gå i en komalignende tilstand kaldet tilbagetrækningssyndrom.
Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now
Oprah Winfrey taler med de frifundne mænd, engang kendt som Central Park Five, samt skuespillerne og producerne bag When They See Us, der fortæller historien om sagen.
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
I en alkymistisk blanding af fakta og fantasi kigger Martin Scorsese tilbage på Bob Dylans Rolling Thunder Revue-turné i 1975 og et land modent til forandring.