Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Adam Devine: Best Time of Our Lives

Film, 2019, 58 minutter
Adam Devine: Best Time of Our Lives
Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.
Filmen Adam Devine: Best Time of Our Lives er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 58 minutter. Adam Devine: Best Time of Our Lives kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Fræk, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Adam Devine: Best Time of Our Lives på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

Frenetic comic Adam Devine talks teen awkwardness, celebrity encounters, his "Pitch Perfect" audition and more in a special from his hometown of Omaha.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: tysk;dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Adam Devine: Best Time of Our Lives

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

House Arrest
En mands selvpålagte husarrest ender i en række komiske fejl med ankomsten af en særlig pakke og en nysgerrig journalist.
Fadily Camara : La plus drôle de tes copines
Den franske komiker Fadily Camara deler ud af vittigheder, levende karakterer og fysisk comedy i et livligt standupshow på La Cigale i Paris.
Klaus
Et egoistisk postbud og en legetøjsmager danner et usandsynligt venskab, der giver glæde til en kold, mørk by, som desperat har brug for det.
Jeff Garlin: Our Man In Chicago
Komikeren Jeff Garlin fejrer (ufrivilligt) sit 37 års jubilæum som standupkomiker og fortæller om kærlighed, tab, succes og madafhængighed.
Let It Snow – Tre Vinterromancer
En snestorm rammer en lille by på en kold juleaften, og det får konsekvenser for venskaber, kærlighedsliv og fremtiden for flere high school-elever.