Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Adam Devine: Best Time of Our Lives

Film, 2019, 58 minutter
Adam Devine: Best Time of Our Lives
Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.
Filmen Adam Devine: Best Time of Our Lives er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 58 minutter. Adam Devine: Best Time of Our Lives kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Fræk, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Adam Devine: Best Time of Our Lives på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

Frenetic comic Adam Devine talks teen awkwardness, celebrity encounters, his "Pitch Perfect" audition and more in a special from his hometown of Omaha.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: tysk;dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Adam Devine: Best Time of Our Lives

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

¡Ay, mi madre!
Da hendes mor, som hun ikke har haft kontakt med længe, pludselig dør, må hun følge de sære instruktioner i testamentet for at få fingrene i den store arv.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Da skuespilleren David Harbour finder forsvundne filmklip fra sin fars katastrofale tv-produktion af en bogklassiker, opdager han chokerende familiehemmeligheder.
4 latas
Engang drog tre venner gennem ørkenen fra Spanien til Mali. Nu tager to af dem turen igen i håb om at gense den tredje, som er døende. Med sig har de hans datter.
Shaft
Da den søn, han ikke kender, beder om hjælp, opdager den seje privatdetektiv John Shaft, at hans afkom ligner ham meget lidt.
Swiped
Da to college-samboer udvikler en revolutionerende dating-app, varer det ikke længe, før campus er ét stort kaos af tilfældige affærer og komplikationer.