Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

After Life

Serie, 2019
After Life
En journalist har svært ved at komme sig over tabet af sin kone og udvikler en ubehagelig personlighed for at skubbe folk, der prøver at hjælpe ham, væk.
Serien After Life er en Netflix Original og udkom i 2019. After Life kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Kynisk, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i After Life

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;tysk;svensk

Mere ligesom After Life

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

It's Bruno!
En old-school Brooklyn-indfødt bruger sin tid på at passe sin bedårende hund, Bruno, og sørge for, at naboerne udviser hans vovse passende respekt.
Abyss
Efter mødet med døden i utide ved separate begivenheder opdager Cha Min og Go Se-yeon, at de er vendt tilbage til livet i nye kroppe, de ikke kan genkende.
The Society
Da alle andre på mystisk vis forsvinder fra deres rige by, må teenagerne i West Ham skabe deres eget samfund for at overleve.
Den indsatte
En tidligere marinesoldat optræder som fange i et mexicansk fængsel, hvor han infiltrerer en bande, der er mistænkt for at kidnappe en amerikansk dommers teenagedatter.
Tuca & Bertie
Den frisindede tukan Tuca og den selvudslettende sangdrossel Bertie er bedste venner – og fugle – som hjælper hinanden gennem livets op- og nedture.