Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

After Life

Serie, 2019
After Life
En journalist har svært ved at komme sig over tabet af sin kone og udvikler en ubehagelig personlighed for at skubbe folk, der prøver at hjælpe ham, væk.
Serien After Life er en Netflix Original og udkom i 2019. After Life kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Kynisk, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i After Life

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;tysk;svensk

Mere ligesom After Life

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Turn Up Charlie
En nedslået DJ planlægger at genopbygge sin musikalske karriere, samtidig med at han arbejder som barnepige for sin berømte bedste vens vilde 11-årige datter.
Hvis jeg ikke havde mødt dig  
Ægtemanden og familiefaren Eduard, som mister sin familie i en tragisk ulykke, rejser til paralleluniverser for at lede efter en bedre skæbne for sin elskede hustru.
The Order
I forsøget på at hævne sin mors død bliver en collegestuderende medlem af en hemmelig orden og havner midt i en krig mellem varulve og udøvere af mørk magi.
The Assassination of Gianni Versace
Afgørende øjeblikke helt fra barndommen leder op til Andrew Cunanans dræbertogt i 1997, hvor han myrder fem mennesker, herunder modeikonet Gianni Versace.
Immortals
Mia er et menneske, der er blevet vampyr, og hun er opsat på at få hævn over den skruppelløse vampyrleder Dmitry, som leder efter en genstand, der gør ejeren udødelig.