Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Alcàsser-mordene

Serie, 2019
Alcàsser-mordene
Nye interviews og en opdateret analyse af beviser kaster lys over mordene på tre piger i Spanien i 1992, og hvordan sagen påvirkede hele landet.
Serien Alcàsser-mordene er en Netflix Original og udkom i 2019. Første originale Netflix-dokumentar af produceren Ramón Campos, instruktøren Elías León Siminiani og Bambú Producciones. Denne serie er Provokerende, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) - synstolkning;spansk (Europa) [original]
Undertitler: engelsk;tysk;spansk (Europa);svensk;dansk

Mere ligesom Alcàsser-mordene

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Ben Platt har taget sit band og sit gode humør med, når han giver publikum et indblik i sit liv med sange fra debutalbummet Sing to Me Instead.
Dømt i medierne
Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.