Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

All Day and a Night

Film, 2020, 121 minutter
All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
Filmen All Day and a Night er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 121 minutter. Ashton Sanders (Moonlight) og Jeffrey Wright er med i dette mangefacetterede drama af Joe Robert Cole (Black Panther). Egnet for personer over 16 år. All Day and a Night kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er .
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

All Day and a Night på IMDB

A young man who committed a homicide deals with the repercussions of his action.

Skuespillere i All Day and a Night

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom All Day and a Night

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.