Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Alle for en

Film, 2011, 81 minutter
Alle for en
Fire barndomskammeraters venskab sættes på prøve, da den ene ansættes i politiet.
Filmen Alle for en udkom i 2011 og varer 81 minutter. Forbryderen Rutger Hauer er oppe imod fire venner med et mere fleksibelt syn på moral i denne sjove krimikomedie. Tilladt for børn på 7 år og derover. Denne Film er Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alle for en på IMDB

Score: 6 ud af 10

Four rogues, who were best friends as kids, have one big problem: they're sitting on both sides of the law. Martin is a policeman, while Nikolai, Ralf, and Timo can't distinguish between ...

Skuespillere i Alle for en

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk
Undertitler: finsk;norsk bokmål;svensk;dansk

Mere ligesom Alle for en

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.