Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Alvidende

Serie, 2020
Alvidende
I en by, hvor indbyggerne bliver overvåget døgnet rundt, må en teknisk medarbejder være smartere end sin overvågningsdrone for at efterforske et mord.
Serien Alvidende er en Netflix Original og udkom i 2020. Fra Pedro Aguilera, det skabte hitserien 3%. Alvidende kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Provokerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alvidende på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

In a city where citizens are monitored 24/7, a tech employee must outsmart her surveillance drone in order to investigate a murder.

Skuespillere i Alvidende

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;portugisisk (Brasilien) - synstolkning;portugisisk (Brasilien) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;portugisisk (Brasilien);svensk

Mere ligesom Alvidende

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.