Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Alvidende

Serie, 2020
Alvidende
I en by, hvor indbyggerne bliver overvåget døgnet rundt, må en teknisk medarbejder være smartere end sin overvågningsdrone for at efterforske et mord.
Serien Alvidende er en Netflix Original og udkom i 2020. Alvidende kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Provokerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alvidende på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

In a city where citizens are monitored 24/7, a tech employee must outsmart her surveillance drone in order to investigate a murder.

Skuespillere i Alvidende

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;portugisisk (Brasilien) - synstolkning;portugisisk (Brasilien) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;portugisisk (Brasilien);svensk

Mere ligesom Alvidende

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Followers
En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.
I Am Not Okay With This
Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.
Crash Landing on You
Et uheld med en paraglider sender en sydkoreansk arving ind i Nordkorea – og i armene på en officer fra hæren, som beslutter at hjælpe hende med at gemme sig.
Gentefied
Morales-børnene kæmper for at redde deres bedstefars tacobutik og forfølge deres egne drømme, mens byfornyelsen rammer deres nabolag i Los Angeles.
Spectros
En gruppe teenagere bliver fanget i et overnaturligt opgør, da århundredgamle, hævngerrige ånder dukker op i Liberdade-kvarteret i São Paulo.