Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen

Anchorman 2
Film, 2013, 112 minutter, 247.160 Bedømmelser
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen
70'erne er forbi, og det anakronistiske nyhedshold fra Channel 4 forsøger at holde fanen højt, da de starter New Yorks første 24-timers nyhedskanal.
Filmen Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen udkom i 2013 og varer 112 minutter. Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd og Christina Applegate tager 80'erne med storm i denne hit-efterfølger. Denne film er Fjollet, Frækt, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen på IMDB

Score: 6 ud af 10

With the 70s behind him, San Diego's top rated newsman, Ron Burgundy, returns to take New York's first 24-hour news channel by storm.

Skuespillere i Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;dansk

Mere ligesom Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.