Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Anden Verdenskrig i farver

Serie, 2009, 61.516 Bedømmelser
Anden Verdenskrig i farver
Optagelser af de mest dramatiske øjeblikke fra 2. verdenskrig er blevet gendannet i farver og HD i denne historiske dokumentarserie.
Serien Anden Verdenskrig i farver udkom i 2009. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anden Verdenskrig i farver på IMDB

Score: 8,7 ud af 10

World War II in Colour is a TV series starring Robert Powell, Erich von Manstein, and Mamoru Shigemitsu. Recounts the events of world War II in color.

Skuespiller

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: hollandsk;spansk (Europa);dansk;engelsk

Mere ligesom Anden Verdenskrig i farver

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.