Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers

Film, 2015, 59 minutter
Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers
Intet emne er helligt, når komikeren på provokerende vis spidder tabuer og behandler nationale tragedier.
Filmen Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers er en Netflix Original og udkom i 2015 og varer 59 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne film er Kynisk, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers på IMDB

Score: 7,7 ud af 10

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers is a video starring Anthony Jeselnik and Peggy. Stand up comedian and former Late Night with Jimmy Fallon writer Anthony Jeselnik brings his dark humor and wit to San Francisco.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: norsk bokmål;svensk;hollandsk;finsk;engelsk;dansk

Mere ligesom Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.
Savage Raghda
En enlig far forsøger desperat at støtte sin søn. Derfor bruger han sine evner som makeupartist til at klæde sig ud som en kvinde og aflægge prøve til en reklamefilm.
Jo Koy: Comin' In Hot
Komikeren Jo Koy går på scenen i Hawaii og giver sin oprigtige mening om kulturelle kuriositeter, faderskab uden filter og meget mere.