Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers

Film, 2015, 59 minutter
Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers
Intet emne er helligt, når komikeren på provokerende vis spidder tabuer og behandler nationale tragedier.
Filmen Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers er en Netflix Original og udkom i 2015 og varer 59 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne film er Kynisk, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers på IMDB

Score: 7,7 ud af 10

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers is a video starring Anthony Jeselnik and Peggy. Stand up comedian and former Late Night with Jimmy Fallon writer Anthony Jeselnik brings his dark humor and wit to San Francisco.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: norsk bokmål;svensk;hollandsk;finsk;engelsk;dansk

Mere ligesom Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bill Burr: Paper Tiger
Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.
Tall Girl
Efter i årevis at have sjosket gennem tilværelsen beslutter den 185 cm høje teenager Jodi sig til at overvinde sin usikkerhed, men fanges i et trekantsdrama i skolen.
Used Goods
For at slippe væk fra grådige skurke i medicinalbranchen forklæder en kræftforsker sig som en fattig sælger for at beskytte sine banebydende forskningsresultater.
Falling Inn Love
Da en erhvervsleder fra San Francisco vinder en kro i New Zealand, forlader hun bylivet for at genopbygge den rustikke ejendom med hjælp fra en flot håndværker.
Klassekammerater
To bedstevenner er til en vild gammel elevfest, og de har glædet sig til at prale af deres succes overfor dem, der mobbede dem, og dem, de var forelskede i.