Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Apaches

The Apaches
Serie, 2016
Apaches
En ung journalist bliver tvunget ind i et liv som kriminel for at redde sin far og resten af sin familie i denne serie, der er baseret på en roman af Miguel Sáez Carral.
Serien Apaches udkom i 2016. Alberto Ammann, der spiller Miguel, kan også ses i Narcos som Pacho Herrera – en af lederne af Cali-kartellet. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Denne serie er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Apaches på IMDB

Score: 6,9 ud af 10

Miguel enjoys a nice, comfortable life as a journalist until his father suffers a stroke, and he returns to his old working class neighborhood. He reunites with his childhood best friend.

Skuespillere i Apaches

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) [original]
Undertitler: engelsk;hollandsk;spansk (Europa);tysk;dansk

Mere ligesom Apaches

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.