Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Apocalypse: World War I

Serie, 2014
Apocalypse: World War I
Met gerestaureerde, ingekleurde filmbeelden wordt de oorlog herdacht die rijken heeft vernietigd en bevolkingen heeft uitgedund. Miljoenen mensen leden onder de nasleep.
Serien Apocalypse: World War I udkom i 2014. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.

Apocalypse: World War I på IMDB

Score: 8,9 ud af 10

Colorized historical footage in ascending order of World War 1. Not only the relatively known Flanders and France battles, but also the generally unknown Italian-Austrian, German-Polish-Russian, Japanese-German, Ottoman Empire- Allied and African German Colonies, and other unknown or forgotten fronts and battles. Original French production retold in English for National Geographic channel as: World War 1: The Apocalypse

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: hollandsk

Mere ligesom Apocalypse: World War I

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

I'm with the Band: Nasty Cherry
I en intim dokuserie uden filter finder popstjernementor Charli XCX ud af, hvad det kræver at danne − og opløse − et sejt rockband bestående af piger.
El Club
Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.
The Stranded
En flok elever, som er fanget på en ø ødelagt af en tsunami, prøver at bevare håbet. Men mystiske kræfter ser ud til at arbejde imod dem.
En flodrejse gennem Amazonas
I de mest afsides dele af Amazonas møder en forfatter og hans ven, der er antropolog, et samfund, der i århundreder har modstået forandring.
Maradona i Mexico
I denne dokumentarserie rejser fodboldlegenden Diego Maradona til Culiacán, hjertet af Sinaloa-kartellet, for at redde det lokale hold, Dorados – og måske også sig selv.