Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Archer

Archer's Adventure
Serie, 2018, 3.924.373 Bedømmelser
Archer
Den sofistikerede verdensmand og spion Archer har måske nok de sejeste gadgets, men han har alligevel ofte problemer med chefen – der også er hans mor.
Serieen Archer udkom i 2018. Denne respektløse serie vandt en Emmy for bedste animationsprogram. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne Serie er Vittig, Grovkornet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Archer på IMDB

Score: 9 ud af 10

At ISIS, an international spy agency, global crises are merely opportunities for its highly trained employees to confuse, undermine, betray and royally screw each other.

Skuespillere i Archer

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Archer

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Tacoens historie
Mange af de mest populære tacostilarter har en lang, rig og ikke særlig kendt historie bag sig. Gå i dybden med denne øjenåbner af et mundvandsfremkaldende madeventyr.
Familieforetagendet
Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.
Exhibit A
Denne serie om virkelige forbrydelser afslører, hvordan uskyldige mennesker er blevet dømt pga. af tvivlsomme retsmedicinske teknikker, såsom berørings-DNA og lighunde.
Den udvalgte
Tre læger, der er opsatte på at bringe en zikavaccine til det fjerntliggende Pantanal, støder sammen med en healer og bliver trukket dybt med ned i hans kults mysterier.
Rabbids Invasion
Kæmpemæssige, ustyrlige kaniner har invaderet Jorden, hvor de skaber kaos. Men vi må hellere vænne os til dem, for de har ikke tænkt sig at smutte igen!