Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Archer

Archer's Adventure
Serie, 2018, 3.924.373 Bedømmelser
Archer
Den sofistikerede verdensmand og spion Archer har måske nok de sejeste gadgets, men han har alligevel ofte problemer med chefen – der også er hans mor.
Serieen Archer udkom i 2018. Denne respektløse serie vandt en Emmy for bedste animationsprogram. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne Serie er Vittig, Grovkornet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Archer på IMDB

Score: 9 ud af 10

At ISIS, an international spy agency, global crises are merely opportunities for its highly trained employees to confuse, undermine, betray and royally screw each other.

Skuespillere i Archer

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Archer

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

I'm with the Band: Nasty Cherry
I en intim dokuserie uden filter finder popstjernementor Charli XCX ud af, hvad det kræver at danne − og opløse − et sejt rockband bestående af piger.
El Club
Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.
Maradona i Mexico
I denne dokumentarserie rejser fodboldlegenden Diego Maradona til Culiacán, hjertet af Sinaloa-kartellet, for at redde det lokale hold, Dorados – og måske også sig selv.
Grønne æg med skinke
Modsætningerne Guy og Sam begiver sig ud på en rejse for at redde et truet dyr og lærer undervejs at prøve nye ting såsom venskab – og en vis velsmagende ret.
The Devil Next Door
En ældre mand i Cleveland skal i retten i Israel, hvor han anklages for at være den berygtede kz-vagt Ivan den Grusomme.