Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Arne Dahl

Serie, 2012, 10.501 Bedømmelser
Arne Dahl
De syv elitemedlemmer af "A-gruppen" har til opgave at løse de mest komplicerede forbrydelser i Sverige. Sagerne rummer alt fra mord og narkosmugling til spionage.
Serien Arne Dahl udkom i 2012. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Arne Dahl

Lyd og undertitler

Lyd: svensk
Undertitler: finsk;svensk;norsk bokmål;dansk

Mere ligesom Arne Dahl

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.