Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Arthdal Chronicles

Serie, 2019
Arthdal Chronicles
I det sagnomspundne land Arth kæmper indbyggerne i oldtidsbyen Arthdal og de omkringliggende områder om magten, mens de opbygger et nyt samfund.
Serien Arthdal Chronicles er en Netflix Original og udkom i 2019. Denne serie er Kreativ, Følelsesladet, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Arthdal Chronicles på IMDB

Score: 7,9 ud af 10

Arthdale Chronicles depicts the birth of civilization and nations in ancient times. It is a story of mythical heroes, their struggle, unity and love of people living in a virtual land called Arth.

Skuespillere i Arthdal Chronicles

Lyd og undertitler

Lyd: koreansk [original]
Undertitler: tysk;dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Arthdal Chronicles

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Resident
En medicinstuderende lærer på den hårde måde om livet på et hospital og får træning på jobbet under ledelse af en fremragende reservelæge.
Trinkets
En sørgende teenager bliver uventet ven med to klassekammerater på sin nye high school, da de alle tre lander i den samme gruppe for Anonyme Butikstyve.
Leila
I en nær fremtid, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet, går en kvinde mod systemet for at finde sin datter, der blev taget fra hende flere år tilbage.
Charité under krigen
I 1943 kæmper personalet på Berlins Charité-hospital med følgerne af 2. verdenskrig, naziregimet og dets racehygiejniske tiltag.
Well-Intended Love
For at sikre sig en knoglemarvstransplantation indgår en skuespillerinde med leukæmi en ægteskabspagt med en ung direktør, men kærlighed og hemmeligheder kommer i vejen.