Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Arthdal Chronicles

Serie, 2019
Arthdal Chronicles
I det sagnomspundne land Arth kæmper indbyggerne i oldtidsbyen Arthdal og de omkringliggende områder om magten, mens de opbygger et nyt samfund.
Serien Arthdal Chronicles er en Netflix Original og udkom i 2019. Denne serie er Kreativ, Følelsesladet, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Arthdal Chronicles på IMDB

Score: 7,9 ud af 10

Arthdale Chronicles depicts the birth of civilization and nations in ancient times. It is a story of mythical heroes, their struggle, unity and love of people living in a virtual land called Arth.

Skuespillere i Arthdal Chronicles

Lyd og undertitler

Lyd: koreansk [original]
Undertitler: tysk;dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Arthdal Chronicles

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Unbelievable
Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.
The I-Land
En gruppe fremmede har fået slettet deres hukommelse og er blevet placeret sammen. Nu må de kæmpe for at overleve de barske realiteter og den ø, der holder dem fanget.
The Bletchley Circle: San Francisco
To højt kvalificerede kryptografer fra Storbritannien slår sig sammen med to amerikanske modparter, og sammen efterforsker de en række mord ved at bryde koder.
Marianne
Da en kendt gyserforfatter vender tilbage til sin hjemby, finder hun ud af, at den onde ånd, der plager hendes drømme, nu skaber kaos i den virkelige verden.
Top Boy
To garvede narkohandlere vender tilbage til Londons rå gademiljø, men deres stræben efter penge og magt bliver udfordret af en ung, skruppelløs svindler.