Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Ashley Garcias univers udvider sig

Serie, 2020
Ashley Garcias univers udvider sig
Den 15-årige Ashley Garcia udforsker det store ukendte teenageliv, da hun flytter til den anden ende af landet for at satse på en karriere inden for robotteknologi.
Serien Ashley Garcias univers udvider sig er en Netflix Original og udkom i 2020. Mario Lopez er medskaber og gæsteoptræder af og til i denne smarte og sjove serie om overgangen fra barn til voksen. Ashley Garcias univers udvider sig kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ashley Garcias univers udvider sig på IMDB

Score: 8,3 ud af 10

Ashley Garcia, the world's only 15-and-a-half-year-old robotics engineer and rocket scientist, gets the chance to work for NASA. She moves across the country to live with her Uncle Victor, a pro football player turned high school coach.

Skuespillere i Ashley Garcias univers udvider sig

Lyd og undertitler

Lyd: dansk;tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original];svensk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Ashley Garcias univers udvider sig

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
The Big Flower Fight
Ti par florister, skulptører og havedesignere kæmper i en venskabelig blomsterkrig om, hvem der kan frembringe de største og vildeste haveskulpturer.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.