Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

At ramme plet: Mexico

Serie, 2019
At ramme plet: Mexico
Den sjove, sukkersøde og grinagtige kagekatastrofe tager til Mexico, hvor meget uøvede amatørbagere konkurrerer om at genskabe komplicerede søde sager for en pengepræmie.
Serien At ramme plet: Mexico er en Netflix Original og udkom i 2019. At ramme plet: Mexico kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ejendommeligt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

At ramme plet: Mexico på IMDB

Hosted by Omar Chaparro and head judge Anna Ruiz, home bakers in Mexico with a terrible track record take a shot at recreating edible masterpieces for a $10,000 prize. It's part competition, part hot mess.

Skuespillere i At ramme plet: Mexico

Lyd og undertitler

Lyd: spansk - synstolkning;spansk [original];engelsk
Undertitler: spansk;svensk;dansk;engelsk;tysk

Mere ligesom At ramme plet: Mexico

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.