Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Atlantique

Film, 2019, 106 minutter
Atlantique
Ada er på vej ind i et arrangeret ægteskab og bliver knust, da hendes sande kærlighed forsvinder på havet efter et migrationsforsøg – indtil et mirakel genforener dem.
Filmen Atlantique er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 106 minutter. Denne film er Intellektuel, Underspillet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Atlantique på IMDB

Score: 7,1 ud af 10

In a popular suburb of Dakar, workers on the construction site of a futuristic tower, without pay for months, decide to leave the country by the ocean for a better future. Among them is Souleiman, the lover of Ada, promised to another.

Skuespillere i Atlantique

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;wolof - synstolkning;wolof [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk;wolof

Mere ligesom Atlantique

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Marriage Story
Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpe og empatiske film om et ægteskab i opløsning og en familie, der bliver sammen.
Julespecial fra Porta dos Fundos 2018
Dagen efter Den Sidste Nadver vågner apostlene op med tømmermænd og uden at kunne huske, hvad der skete aftenen før. Og Jesus (Fábio Porchat) mangler.
A Christmas Prince: The Royal Baby
Julen bringer den ultimative gave med til Aldovien i form af en kongelig baby. Men først må dronning Amber redde familien og kongeriget ved at løse et royalt mysterium.
Let's Dance
Efter hans gruppe er blevet opløst, underviser en talentfuld men usikker hiphopdanser på en fornem balletskole i Paris, hvor han falder for en kommende ballerina.
Iron Fists and Kung-Fu Kicks
Denne dokumentar undersøger Hongkongs kampsportsfilms indflydelse på filmproduktion fra Shaw Brothers til nutidens Hollywood-blockbustere.