Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Atlantique

Film, 2019, 106 minutter
Atlantique
Ada er på vej ind i et arrangeret ægteskab og bliver knust, da hendes sande kærlighed forsvinder på havet efter et migrationsforsøg – indtil et mirakel genforener dem.
Filmen Atlantique er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 106 minutter. Denne film er Intellektuel, Underspillet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Atlantique på IMDB

Score: 7,1 ud af 10

In a popular suburb of Dakar, workers on the construction site of a futuristic tower, without pay for months, decide to leave the country by the ocean for a better future. Among them is Souleiman, the lover of Ada, promised to another.

Skuespillere i Atlantique

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;wolof - synstolkning;wolof [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk;wolof

Mere ligesom Atlantique

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
The Half Of It
Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham – eller falde for hans udkårne.
Betonrus
En ung mand vil gøre alt for at blive rig, og sammen med sin tvivlsomme makker skaber han kaos på Berlins ejendomsmarked, indtil de gode tider truer med at ødelægge alt.
Jord og blod
En savværksejer og hans teenagedatter bliver involveret i en dødbringende konflikt, da en narkohandler gemmer stjålen kokain på deres fjerntliggende ejendom.
Sergio
Passioner, idealer og bitre realiteter kolliderer, da den karismatiske FN-diplomat Sergio Vieira de Mello fanges i en livstruende situation i Irak.