Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bad Boys

Film, 1995, 118 minutter, 5.977.856 Bedømmelser
Bad Boys
I dette hæsblæsende actionbrag er to narkobetjente fra Miami lige i hælene på en mesterskurk, der lige har snuppet heroin til en værdi af 100 millioner dollars.
Filmen Bad Boys udkom i 1995 og varer 118 minutter. I sin første filmhovedrolle spillede Will Smith sammen med Martin Lawrence, og filmen var nr. 1 i USA i to uger. Denne film er Medrivende.
16 år og derover Indeholder vold Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bad Boys på IMDB

Score: 7 ud af 10

Two hip detectives protect a murder witness while investigating a case of stolen heroin.

Skuespillere i Bad Boys

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original]
Undertitler: tysk;dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Bad Boys

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.