Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bad Day for the Cut

Film, 2017, 99 minutter
Bad Day for the Cut
En godmodig, midaldrende irsk bonde med stor kærlighed til sin mor tager på hævntogt, da hun bliver myrdet under et hjemmerøveri.
Filmen Bad Day for the Cut udkom i 2017 og varer 99 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bad Day for the Cut på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

A middle-aged Irish farmer, who still lives at home with his mother, sets off on a mission of revenge when the old lady is murdered.

Skuespillere i Bad Day for the Cut

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Bad Day for the Cut

Jonas

Jonas

(2015)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Inden faldet
En ulykke i en øde træningslejr efterlader en gruppe preppere i en bitter strid og fanget i en brutal kamp med livet som indsats.
Beboeren
En arbejdsløs reklamechef begynder at forfølge de nye lejere af hans tidligere hjem, og hans motiver mod familien tager en dyster drejning.
Altered Carbon: Resleeved
På planeten Latimer må Takeshi Kovacs i følgeskab med en benhård agent fra CTAC beskytte en tatovør under efterforskningen af en mafiaboss' død.
Lost Girls
En mor leder desperat efter sin datter. Hun kæmper for at afdække sandheden — og hjælper med at afsløre en række uopklarede mord. Baseret på en sand historie.
Miracle in Cell No. 7
En psykisk handicappet far, der er adskilt fra sin datter, må bevise sin uskyld, da han fængsles for mordet på en kommandørs datter.