Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Batman Ninja

Film, 2018, 85 minutter
Batman Ninja
Batman, gentænkt af nogle af Japans bedste tegnere, må kæmpe mod sine fjender på landet i Japan, fordi en funktionsfejl i en Quake-motor sender dem alle tilbage i tiden.
Filmen Batman Ninja udkom i 2018 og varer 85 minutter. Denne film er Animefilm, Baseret på en tegneserie, Action og adventure, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Batman Ninja på IMDB

Score: 5,6 ud af 10

Batman, along with a number of his allies and adversaries, finds himself transplanted from modern Gotham City to feudal Japan.

Trailer

Skuespillere i Batman Ninja

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;japansk [original];tysk;japansk - synstolkning
Undertitler: japansk;engelsk;svensk;dansk;tysk

Mere ligesom Batman Ninja

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.