Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Beboeren

Film, 2020, 103 minutter
Beboeren
En arbejdsløs reklamechef begynder at forfølge de nye lejere af hans tidligere hjem, og hans motiver mod familien tager en dyster drejning.
Filmen Beboeren er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 103 minutter. Egnet for personer over 13 år Beboeren kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beboeren på IMDB

Javier Muñoz, once a successful executive, makes the fateful decision to leave his home, which him and his family can no longer afford.

Skuespillere i Beboeren

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;spansk (Europa) - synstolkning;spansk (Europa) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk (Europa);svensk

Mere ligesom Beboeren

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
Mrs. Serial Killer
Da en læge bliver sat i fængsel for en række rystende mord, sætter hans trofaste hustru sig for at begå en lignende forbrydelse for at bevise hans uskyld.
Ud!
Ud!
Da en familiefar vender tilbage fra ferie til et hjem, der er overtaget af husbesættere, udfolder der sig en konflikt, som når skræmmende højder.
Dangerous Lies
En fattig sygeplejerske arver overraskende sin patients formue, men mørke hemmeligheder dukker op i kølvandet på hendes nye rigdom og udsætter hende for bedrag og fare.
Time to Hunt
Tre banditter, der ønsker at forlade deres dystopiske verden til fordel for et fjernt paradis, planlægger et røveri − og tiltrækker sig en brutal morders opmærksomhed.