Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Beboeren

Film, 2020, 103 minutter
Beboeren
En arbejdsløs reklamechef begynder at forfølge de nye lejere af hans tidligere hjem, og hans motiver mod familien tager en dyster drejning.
Filmen Beboeren er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 103 minutter. Egnet for personer over 13 år Beboeren kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beboeren på IMDB

Javier Muñoz, once a successful executive, makes the fateful decision to leave his home, which him and his family can no longer afford.

Skuespillere i Beboeren

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;spansk (Europa) - synstolkning;spansk (Europa) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk (Europa);svensk

Mere ligesom Beboeren

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Djævelens mærke
Da to søstre åbner en ældgammel bog, som lukker ondskab ind i deres liv, bliver deres eneste redning en besat præst, som slås med sine egne dæmoner.
Altered Carbon: Resleeved
På planeten Latimer må Takeshi Kovacs i følgeskab med en benhård agent fra CTAC beskytte en tatovør under efterforskningen af en mafiaboss' død.
Platformen
I et fængsel, hvor de indsatte på de højere etager får bedre mad end indsatte på de lavere etager, prøver én mand at ændre systemet, så alle får nok.
Lost Girls
En mor leder desperat efter sin datter. Hun kæmper for at afdække sandheden — og hjælper med at afsløre en række uopklarede mord. Baseret på en sand historie.
Miracle in Cell No. 7
En psykisk handicappet far, der er adskilt fra sin datter, må bevise sin uskyld, da han fængsles for mordet på en kommandørs datter.