Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Been So Long

Film, 2018, 100 minutter
Been So Long
En enlig mor fra Londons Camden Town hører musik, da hun møder en flot fremmed mand med en mørk fortid. Hun er bare ikke sikker på, at hun er klar til at forelske sig.
Filmen Been So Long er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 100 minutter. Denne film er Sentimentalt, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Been So Long på IMDB

Score: 5,3 ud af 10

Been So Long is a movie starring Michaela Coel, Mya Lewis, and Arinzé Kene. A dedicated single mother who, on an unusual night on the town, is charmed by a handsome yet troubled stranger.

Skuespillere i Been So Long

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: dansk;svensk;engelsk;tysk

Mere ligesom Been So Long

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Trials of Gabriel Fernandez
Det brutale mord på en dreng og den offentlige retssag mod hans værger og socialarbejdere stiller spørgsmålstegn ved, hvordan systemet beskytter sårbare børn.
Followers
En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.
I Am Not Okay With This
Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.
Pete Davidson: Alive From New York
Pete Davidson, komikeren og stjernen fra Saturday Night Live, leverer en intim standup-special, der er optaget live i New York City.
Pokémon: Mewtwo slår igen – Udvikling
Efter at have takket ja til en invitation fra en mystisk træner møder Ash, Misty og Brock Mewtwo – en kunstigt fremstillet Pokémon, der ønsker at komme i kamp.