Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bestigningen

Film, 2017, 105 minutter
Bestigningen
En ung senegalesisk-fransk mand fra beskedne kår sætter sig for at bestige Mount Everest for at imponere den kvinde, han elsker. Langsomt bliver det en mediebegivenhed.
Filmen Bestigningen er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 105 minutter. Baseret på en bog af forfatteren Nadir Dendoune, som også forsøgte at bestige Mount Everest uden nogen træning. Denne film er Inspirerende, Hjertevarm, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bestigningen på IMDB

Score: 6,9 ud af 10

L'ascension is a movie starring Ahmed Sylla, Alice Belaïdi, and Kévin Razy. A young man from the suburbs with no mountaineering experience decides to climb Mt Everest to show a woman he'd do anything for her.

Skuespillere i Bestigningen

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: fransk;tysk
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom Bestigningen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.