Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bethany Hamilton: Unstoppable

Dokumentarer, 2019, 100 minutter
Bethany Hamilton: Unstoppable
Denne dokumentar skildrer Bethany Hamiltons liv og karriere, fra hun mistede sin arm som teenager, til hun besejrer de høje bølger som professionel surfer.
Dokumentareren Bethany Hamilton: Unstoppable udkom i 2019 og varer 100 minutter. Egnet for personer over 7 år Bethany Hamilton: Unstoppable kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne dokumentarer er Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bethany Hamilton: Unstoppable på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

After losing an arm to a shark attack at age 13,

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Bethany Hamilton: Unstoppable

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Ben Platt har taget sit band og sit gode humør med, når han giver publikum et indblik i sit liv med sange fra debutalbummet Sing to Me Instead.
Dømt i medierne
Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Kom med på bevidsthedsudvidende op- og nedture, når berømtheder deler deres sjove og skøre historier via blandt andet animationer og genopførelser i denne dokumentar.
Michelle Obama – Min historie
Kom tæt på den tidligere førstedame Michelle Obama i denne dokumentar, der ser nærmere på hendes liv, håb og medmenneskelighed, mens hun er bogturné med Min historie.