Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Big Daddy

Un papá genial
Film, 1999, 93 minutter, 9.950.123 Bedømmelser
Big Daddy
Den dovne jurastuderende Sonny Koufax adopterer et barn for at imponere sin kæreste. Men det går ikke helt som planlagt, og han ender som plejefar mod alle odds.
Filmen Big Daddy udkom i 1999 og varer 93 minutter. Adam Sandlers mest populære komedie fra 90'erne åbnede som nr. 1 og sluttede som nr. 7 på USA's box office-liste i 1999. Denne film er Feel-good.
6 år og derover Indeholder vold Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Big Daddy på IMDB

Score: 6 ud af 10

A lazy law school grad adopts a kid to impress his girlfriend, but everything doesn't go as planned and he becomes the unlikely foster father.

Skuespillere i Big Daddy

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;dansk;tysk

Mere ligesom Big Daddy

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.