Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bikram: Yogi, Guru, Predator

Bikram: Yogui, gurú, depredador
Dokumentarer, 2019, 86 minutter
Bikram: Yogi, Guru, Predator
Denne dokumentar omhandler grundlæggeren af hot yoga Bikram Choudhurys storhed og fald, fra hans globale imperiums fødsel til foruroligende afsløringer ser dagens lys.
Dokumentareren Bikram: Yogi, Guru, Predator er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 86 minutter. Den Oscar- og Emmy-belønnede instruktør Eva Orner skildrer den kontroversielle yogis dramatiske livsforløb. Bikram: Yogi, Guru, Predator kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne dokumentarer er Provokerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bikram: Yogi, Guru, Predator på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

Tracing from his rise in the 1970s to his disgrace in accusations of rape and sexual harassment in more recent years.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Bikram: Yogi, Guru, Predator

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.