Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way

Serie, 2014, 80 minutter, 434 Bedømmelser
Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way
Bill Burr undviger zombier og udforsker, hvordan romantiske komedier spolerer god sex, og hvordan for mange knus i barndommen kan føre til menneskehedens undergang.
Serien Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way er en Netflix Original og udkom i 2014 og varer 80 minutter. Bill Burr lagde stemme til en af figurerne i det meget populære computerspil "Grand Theft Auto IV". Denne serie er Kynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way på IMDB

Score: 8 ud af 10

Bill Burr, comedian, holds a show in front of an audience.

Skuespiller

Instruktør

Mere ligesom Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bill Burr: Paper Tiger
Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.
Tall Girl
Efter i årevis at have sjosket gennem tilværelsen beslutter den 185 cm høje teenager Jodi sig til at overvinde sin usikkerhed, men fanges i et trekantsdrama i skolen.
Used Goods
For at slippe væk fra grådige skurke i medicinalbranchen forklæder en kræftforsker sig som en fattig sælger for at beskytte sine banebydende forskningsresultater.
Falling Inn Love
Da en erhvervsleder fra San Francisco vinder en kro i New Zealand, forlader hun bylivet for at genopbygge den rustikke ejendom med hjælp fra en flot håndværker.
Klassekammerater
To bedstevenner er til en vild gammel elevfest, og de har glædet sig til at prale af deres succes overfor dem, der mobbede dem, og dem, de var forelskede i.