Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way

Serie, 2014, 80 minutter, 434 Bedømmelser
Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way
Bill Burr undviger zombier og udforsker, hvordan romantiske komedier spolerer god sex, og hvordan for mange knus i barndommen kan føre til menneskehedens undergang.
Serien Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way er en Netflix Original og udkom i 2014 og varer 80 minutter. Bill Burr lagde stemme til en af figurerne i det meget populære computerspil "Grand Theft Auto IV". Denne serie er Kynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way på IMDB

Score: 8 ud af 10

Bill Burr, comedian, holds a show in front of an audience.

Skuespiller

Instruktør

Mere ligesom Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.
Savage Raghda
En enlig far forsøger desperat at støtte sin søn. Derfor bruger han sine evner som makeupartist til at klæde sig ud som en kvinde og aflægge prøve til en reklamefilm.
Jo Koy: Comin' In Hot
Komikeren Jo Koy går på scenen i Hawaii og giver sin oprigtige mening om kulturelle kuriositeter, faderskab uden filter og meget mere.