Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bill Burr: Paper Tiger

Film, 2019, 67 minutter
Bill Burr: Paper Tiger
Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.
Filmen Bill Burr: Paper Tiger er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 67 minutter. Bill Burr: Paper Tiger kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Provokerende, Fræk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bill Burr: Paper Tiger på IMDB

Score: 8,5 ud af 10

Bill Burr unloads on outrage culture, male feminism, cultural appropriation, robot sex and more in a blistering stand-up special shot in London.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Bill Burr: Paper Tiger

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Laundromat
Da en enke bliver franarret sine forsikringspenge, leder hendes søgen efter svar hende til to snu advokater i Panama, som gemmer penge væk for superrige mennesker.
Sytten
En 17-årig flygter fra et ungdomsfængsel for at finde sin terapihund. Han rejser gennem Cantabrien i Nordspanien og genskaber kontakten med sin bror og sin bedstemor.
Upstarts
Tre studerende starter et firma op i håbet om at gøre noget godt for verden og tjene en formue. Men da forretningen begynder at blomstre, svækkes båndene mellem dem.
Park Na-rae: Glamour Warning
Koreas elskede komiker og yndlingsstoresøster taler om sex, parforhold og livet som kendis – og hun er mere respektløs og fræk end nogensinde før.
Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..!
Comedy-stjernen Martin Matte fra Quebec fortæller pinlige personlige historier og har en løsning på SoMe-trolls og meget mere i denne uforudsigelige special.