Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Black Mirror: Bandersnatch

Film, 2018, 312 minutter
Black Mirror: Bandersnatch
I 1984 begynder en programmør at tvivle på virkeligheden, da han prøver at forvandle en fantasyroman til et videospil. En surrealistisk fortælling med flere slutninger.
Filmen Black Mirror: Bandersnatch er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 312 minutter. Black Mirror: Bandersnatch kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Surrealistisk, Ukonventionel, Intellektuelt, Mørkt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Mirror: Bandersnatch på IMDB

Score: 9 ud af 10

A young programmer makes a fantasy novel into a game. Soon, reality and virtual world are mixed and start to create confusion.

Skuespillere i Black Mirror: Bandersnatch

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original];tysk
Undertitler: svensk;dansk;engelsk;tysk

Mere ligesom Black Mirror: Bandersnatch

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.