Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Black Mirror

Serie, 2017, 89.869 Bedømmelser
Black Mirror
Denne sci-fi-serie udforsker en speciel, højteknologisk nær fremtid, hvor menneskehedens største nyskabelser og mørkeste instinkter kolliderer.
Serien Black Mirror er en Netflix Original og udkom i 2017. Denne kultserie har vundet seks Emmy-priser inklusive to for bedste film (USS Callister og San Junipero). Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Black Mirror kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Nervepirrende, Skræmmende, Foruroligende, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Mirror på IMDB

Score: 9 ud af 10

A television anthology series that shows the dark side of life and technology.

Skuespillere i Black Mirror

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;tysk
Undertitler: norsk bokmål;svensk;hollandsk;finsk;engelsk;dansk

Mere ligesom Black Mirror

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.