Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

BLAME!

Film, 2017, 106 minutter
BLAME!
I en enorm, selvgendannende by, der vil udrydde alt liv, dukker den mystiske enspænder Killy op og leder en rest af menneskeheden, der er desperate for at overleve.
Filmen BLAME! er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 106 minutter. Cyberpunklegenden Tsutomu Nihei deltog i filmatiseringen af den roste manga som kreativ konsulent. Denne film er Nervepirrende, Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BLAME! på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

Blame! is a movie starring Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, and Sora Amamiya. In the distant future, humans are declared

Skuespillere i BLAME!

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;japansk - synstolkning;tysk
Undertitler: engelsk;japansk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom BLAME!

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
DRIFTING DRAGONS
Der står drager på menuen, når mandskabet på luftskibet Quin Zaza tager ud for at jage. Fejler de, bliver deres tomme maver deres mindste grund til bekymring.