Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

BLAME!

Film, 2017, 106 minutter
BLAME!
I en enorm, selvgendannende by, der vil udrydde alt liv, dukker den mystiske enspænder Killy op og leder en rest af menneskeheden, der er desperate for at overleve.
Filmen BLAME! er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 106 minutter. Cyberpunklegenden Tsutomu Nihei deltog i filmatiseringen af den roste manga som kreativ konsulent. Denne film er Nervepirrende, Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BLAME! på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

Blame! is a movie starring Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, and Sora Amamiya. In the distant future, humans are declared

Skuespillere i BLAME!

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;japansk - synstolkning;tysk
Undertitler: engelsk;japansk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom BLAME!

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
Invader Zim: Enter the Florpus
Da Zim viser sig igen for at begynde på næste fase af sin onde plan om at erobre Jorden, bestemmer hans gamle fjende Dib Membrane sig for at afsløre ham én gang for alle.
Cannon Busters
Den udødelige oprører Philly the Kid og hans uforlignelige pink Cadillac følges med en evig glad venskabsdroide på en mission for at finde en forsvundet prins.
Wu Assassins
En beskeden kok fra San Francisco bliver den seneste i en lang række snigmordere, der er udvalgt til at sikre, at den mystiske Wu-kraft ikke falder i de forkerte hænder.
Sorry to Bother You
En telefonsælger stiger hurtigt i graderne efter at have taget imod råd fra en kollega – indtil hans succes fører ham ud i både arbejdsmæssigt og moralsk kaos.