Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

BLAME!

Film, 2017, 106 minutter
BLAME!
I en enorm, selvgendannende by, der vil udrydde alt liv, dukker den mystiske enspænder Killy op og leder en rest af menneskeheden, der er desperate for at overleve.
Filmen BLAME! er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 106 minutter. Cyberpunklegenden Tsutomu Nihei deltog i filmatiseringen af den roste manga som kreativ konsulent. Denne film er Nervepirrende, Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BLAME! på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

Blame! is a movie starring Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, and Sora Amamiya. In the distant future, humans are declared

Skuespillere i BLAME!

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;japansk - synstolkning;tysk
Undertitler: engelsk;japansk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom BLAME!

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

V Wars
En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.
12 Strong
I kølvandet på 9/11 hjælper et dusin amerikanske soldater på hesteryg en lokal krigsherre med at bekæmpe en fælles fjende. Inspireret af virkelige hændelser.
Levius
Unge Levius kæmper sig op gennem rækkerne i den brutale metalboksningverden under sin onkels vejledning. Kræfter uden for ringen holder øje med ham.
Ruben Brandt, Collector
I denne kunstneriske animerede thriller beder en psykoterapeut nogle kreative tyve om at stjæle de uvurderlige malerier, der hjemsøger hans drømme.
The Stranded
En flok elever, som er fanget på en ø ødelagt af en tsunami, prøver at bevare håbet. Men mystiske kræfter ser ud til at arbejde imod dem.