Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Blodets træ

Film, 2018, 135 minutter
Blodets træ
Mens et ungt par skriver deres familiers delte historie, afslører de begge deres slægtninges mørke hemmeligheder, og en af dem må komme med en smertefuld tilståelse.
Filmen Blodets træ er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 135 minutter. Denne film er Sentimentalt, Provokerende, Følelsesladet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blodets træ på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

El árbol de la sangre is a movie starring Álvaro Cervantes, Úrsula Corberó, and Patricia López Arnaiz. Rebeca and Marc make a travel to discover their mutual family pasts in Rebeca's grandparents house.

Skuespillere i Blodets træ

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) - synstolkning;engelsk;spansk (Europa) [original];tysk
Undertitler: engelsk;dansk;spansk (Europa);tysk;svensk

Mere ligesom Blodets træ

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.