Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bo Burnham: Make Happy

Film, 2016, 60 minutter
Bo Burnham: Make Happy
Bo Burnham kombinerer sin kvikhed og selvforringende humor med egenkomponeret musik og giver sit unikke syn på livet i denne standupspecial.
Filmen Bo Burnham: Make Happy er en Netflix Original og udkom i 2016 og varer 60 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Bo Burnham: Make Happy kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bo Burnham: Make Happy på IMDB

Score: 8,4 ud af 10

Bo Burnham: Make Happy is a TV special starring Bo Burnham. Bo Burnham tackles life, death, sexuality, hypocrisy, mental illness and Pringles cans in his dazzling new stand-up special.

Skuespiller

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;hollandsk;engelsk;dansk

Mere ligesom Bo Burnham: Make Happy

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bill Burr: Paper Tiger
Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.
Tall Girl
Efter i årevis at have sjosket gennem tilværelsen beslutter den 185 cm høje teenager Jodi sig til at overvinde sin usikkerhed, men fanges i et trekantsdrama i skolen.
Used Goods
For at slippe væk fra grådige skurke i medicinalbranchen forklæder en kræftforsker sig som en fattig sælger for at beskytte sine banebydende forskningsresultater.
Falling Inn Love
Da en erhvervsleder fra San Francisco vinder en kro i New Zealand, forlader hun bylivet for at genopbygge den rustikke ejendom med hjælp fra en flot håndværker.
Klassekammerater
To bedstevenner er til en vild gammel elevfest, og de har glædet sig til at prale af deres succes overfor dem, der mobbede dem, og dem, de var forelskede i.