Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bo Burnham: Make Happy

Film, 2016, 60 minutter
Bo Burnham: Make Happy
Bo Burnham kombinerer sin kvikhed og selvforringende humor med egenkomponeret musik og giver sit unikke syn på livet i denne standupspecial.
Filmen Bo Burnham: Make Happy er en Netflix Original og udkom i 2016 og varer 60 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Bo Burnham: Make Happy kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bo Burnham: Make Happy på IMDB

Score: 8,4 ud af 10

Bo Burnham: Make Happy is a TV special starring Bo Burnham. Bo Burnham tackles life, death, sexuality, hypocrisy, mental illness and Pringles cans in his dazzling new stand-up special.

Skuespiller

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;hollandsk;engelsk;dansk

Mere ligesom Bo Burnham: Make Happy

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.
Savage Raghda
En enlig far forsøger desperat at støtte sin søn. Derfor bruger han sine evner som makeupartist til at klæde sig ud som en kvinde og aflægge prøve til en reklamefilm.
Jo Koy: Comin' In Hot
Komikeren Jo Koy går på scenen i Hawaii og giver sin oprigtige mening om kulturelle kuriositeter, faderskab uden filter og meget mere.