Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

Dokumentarer, 2018, 96 minutter
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
For årtier siden fortalte Bob Lazar om Area 51. Nu er han tilbage for at fortælle om det rumvæsen, han samarbejdede med, og regeringens kamp for at lukke munden på ham.
Dokumentareren Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers udkom i 2018 og varer 96 minutter.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

In 1989, physicist Bob Lazar broke the story of Area 51 and the US government's work on alien spacecrafts. He blew the whistle, shocked the world, then went silent - until now.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Tacoens historie
Mange af de mest populære tacostilarter har en lang, rig og ikke særlig kendt historie bag sig. Gå i dybden med denne øjenåbner af et mundvandsfremkaldende madeventyr.
Exhibit A
Denne serie om virkelige forbrydelser afslører, hvordan uskyldige mennesker er blevet dømt pga. af tvivlsomme retsmedicinske teknikker, såsom berørings-DNA og lighunde.
NOVA: Apokalypsens sorte hul
Astrofysikere viser, hvordan sorte huller kan have svaret på universets udvikling, der førte til liv på Jorden og den menneskelige races opståen.
NOVA: Nordamerikas første ansigt
Under en farefuld ekspedition i en undersøisk hule afdækker videnskabsfolk et 13.000 år gammelt skelet, som kan give dem ny viden om Amerikas første indbyggere.
NOVA: Vejrmaskinens hemmeligheder
Videnskabsfolk undersøger Jordens klimamaskine og leder efter tegn over hele kloden, lige fra indlandsisen på Grønland til Australiens ørken.