Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Bonding

Serie, 2021
Bonding
En studerende i New York arbejder som dominatrix om natten og hyrer sin bedste ven fra gymnasiet som hjælper.
Serien Bonding er en Netflix Original og udkom i 2021. Denne komedie er baseret på skaberen Rightor Doyles livserfaringer og vandt en publikumspris ved Outfest LA. Bonding kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Frækt, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bonding på IMDB

Two best friends from high school meet up in New York years later.

Skuespillere i Bonding

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: dansk;svensk;tysk;engelsk

Mere ligesom Bonding

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.