Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Broen

The Bridge
Serie, 2015, 246.147 Bedømmelser
Broen
Der dukker et lig op på broen mellem Danmark og Sverige, og nu skal danske og svenske kriminalfolk dele opklaringsarbejdet og samarbejde for at finde morderen.
Serieen Broen udkom i 2015. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.Denne Serie er Nervepirrende, Medrivende, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Broen på IMDB

Score: 9 ud af 10

When a body is found on the bridge between Denmark and Sweden, right on the border, Danish inspector Martin Rohde and Swedish Saga Norén have to share jurisdiction and work together to find the killer.

Skuespillere i Broen

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: svensk
Undertitler: dansk;engelsk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Broen

Luther

Luther

(2019)

Homeland

Homeland

(2019)

Rita

Rita

(2020)

Hævnen

Hævnen

(2010)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.