Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Buddymoon

Film, 2016, 78 minutter
Buddymoon
Forladt af kæresten tager en modløs mand på rygsækrejse med sin muntre ven i Oregon, hvor de møder eklektiske rejsende og en sulten ulv.
Filmen Buddymoon udkom i 2016 og varer 78 minutter. Denne film er Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Buddymoon på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

When a former child actor is dumped by his fiancé days before the wedding, his excitable German best man takes him on the honeymoon instead: a backcountry trek in the remote mountains of Oregon.

Skuespillere i Buddymoon

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Buddymoon

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bill Burr: Paper Tiger
Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.
Tall Girl
Efter i årevis at have sjosket gennem tilværelsen beslutter den 185 cm høje teenager Jodi sig til at overvinde sin usikkerhed, men fanges i et trekantsdrama i skolen.
Used Goods
For at slippe væk fra grådige skurke i medicinalbranchen forklæder en kræftforsker sig som en fattig sælger for at beskytte sine banebydende forskningsresultater.
Falling Inn Love
Da en erhvervsleder fra San Francisco vinder en kro i New Zealand, forlader hun bylivet for at genopbygge den rustikke ejendom med hjælp fra en flot håndværker.
Klassekammerater
To bedstevenner er til en vild gammel elevfest, og de har glædet sig til at prale af deres succes overfor dem, der mobbede dem, og dem, de var forelskede i.