Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Buddymoon

Film, 2016, 78 minutter
Buddymoon
Forladt af kæresten tager en modløs mand på rygsækrejse med sin muntre ven i Oregon, hvor de møder eklektiske rejsende og en sulten ulv.
Filmen Buddymoon udkom i 2016 og varer 78 minutter. Denne film er Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Buddymoon på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

When a former child actor is dumped by his fiancé days before the wedding, his excitable German best man takes him on the honeymoon instead: a backcountry trek in the remote mountains of Oregon.

Skuespillere i Buddymoon

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Buddymoon

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Amit Tandon: Family Tandoncies
Amit Tandon med erfaring fra aktiv tjeneste som familiefar deler viden og vid om alt fra romantikkens død i ægteskabet til det uretfærdige ved den moderne forældrerolle.
Pete Davidson: Alive From New York
Pete Davidson, komikeren og stjernen fra Saturday Night Live, leverer en intim standup-special, der er optaget live i New York City.
Hvis bare du var min – PS: Jeg elsker dig stadig
Lara er officielt Peters kæreste, så alt burde jo være perfekt, ikke? Men følelserne bliver komplicerede, da en gammel flamme igen dukker op i hendes liv.
Det legendariske Kaptajn Underhyler vælg-o-rama
I denne interaktive special får Otto og Jimmy brug for din beslutningsdygtighed for at forhindre Knold i at sprænge deres elskede træhule i stumper og stykker.
Isi & Ossi
En milliardærdatter opfinder et forhold til en fattig bokser for at presse sine forældre til at give hende lov til at forfølge sine kulinariske drømme.