Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Burning Sands

Film, 2017, 102 minutter
Burning Sands
Den lovende studerende Zurich får øjnene op for nogle barske sandheder, da hans studenterforenings voldelige indvielsesritualer eskalerer og kulminerer i en helvedesnat.
Filmen Burning Sands er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 102 minutter. Denne film er Intellektuel, Barsk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Burning Sands på IMDB

Score: 6,1 ud af 10

Deep into Hell Week, a favored pledgee is torn between honoring his code of silence or standing up against the intensifying violence of underground hazing.

Skuespillere i Burning Sands

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Burning Sands

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Som stjerner på himlen
To teenagere med personlige problemer bliver nære venner, da de tager på en forløsende rejse til seværdigheder rundt omkring i staten Indiana.
Den endeløse skyttegrav
En republikaner fra Den Spanske Borgerkrig, som frygter repressalier, skjuler sig i sit hjem i over 30 år med sin kones hjælp. Baseret på virkelige hændelser.
Six Windows in the Desert
Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.
The Last Thing He Wanted
En hårdtslående journalist bliver rodet ind i den historie, hun forsøger at afsløre, da hun hjælper sin syge far med at formidle en våbenhandel i Centralamerika.
Yeh Ballet
To fattige, talentfulde teenagere fra Mumbai bliver opdaget af en excentrisk balletmester og oplever fordomme og misbilligelse, da de forfølger deres dansedrømme.