Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Calum von Moger: Unbroken

Dokumentarer, 2019, 93 minutter
Calum von Moger: Unbroken
Calum von Moger, bodybuilder og to gange Mr. Universe, tænker tilbage på sin rejse mod berømmelse og kampen for at vende tilbage efter en meget alvorlig skade.
Dokumentareren Calum von Moger: Unbroken udkom i 2019 og varer 93 minutter. Denne dokumentarer er Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Calum von Moger: Unbroken på IMDB

Score: 9 ud af 10

To many in bodybuilding, Calum Von Moger is seen as the future of the sport. A 2x Mr. Universe champion, Calum was catapulted into social media stardom. Known for his resemblance to Arnold ...

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: svensk;dansk;tysk;engelsk

Mere ligesom Calum von Moger: Unbroken

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

American Factory
I denne dokumentar vokser håbet, da et kinesisk firma genåbner en nedlukket fabrik i Ohio. Men et kultursammenstød truer med at knuse den amerikanske drøm.
Our Planet – bag kulisserne
Mange års optagelse af forskellige skabninger fra hele verden må utvivlsomt skabe en smule drama. Her er et kig bag scenen.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders crowdsourcer diagnoser på mystiske og sjældne lidelser i en dokumentarserie baseret på hendes klumme i New York Times Magazine.
Happy Jail
Det filippinske fængsel, der blev kendt for en viral Michael Jackson-dansevideo, kommer under en tidligere fanges ledelse, hvilket skaber kontroverser og kritik.