Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Cannabis

Serie, 2016
Cannabis
Da en stor forsendelse af marihuana bliver stjålet, påvirker det de involverede på alle niveauer af marihuanahandlen mellem Marokko og Europa.
Serien Cannabis er en Netflix Original og udkom i 2016. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Barsk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cannabis på IMDB

Score: 7 ud af 10

Cannabis is a TV series starring Kate Moran, Christophe Paou, and Yasin Houicha. When a huge marijuana shipment falls prey to thieves, the aftermath touches players from all ranks on the drug trade between Morocco and Europe.

Skuespillere i Cannabis

Lyd og undertitler

Lyd: fransk
Undertitler: svensk;hollandsk;engelsk;dansk

Mere ligesom Cannabis

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Movistar Team 2019
Det professionelle cykelhold Movistar sætter kursen mod sejr på landevejen og oplever udfordringer, kontroverser og interne konflikter undervejs.
Unorthodox
En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.
Ladies Up
De lovende indiske komikere Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi og Niveditha Prakasam føjer humor uden omsvøb til denne standupserie.
Freud
I 1800-tallets Wien er den unge Sigmund Freud ivrig efter at skabe sig et navn og tager med en clairvoyant og en kriminalinspektør ud for at løse blodige mysterier.
J-Style Trip
Megastjernen Jay Chou er sammen med sine stjernevenner i dette varietéshow fyldt med musik og tryllekunster, der når verden rundt.