Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Cardboard Gangsters

Film, 2016, 91 minutter
Cardboard Gangsters
En mindre narkohandler beslutter sig for at stige i graderne inden for illegal narkohandel i Darndale i Dublin. Det bringer ham og hans slæng ind på en voldelig bane.
Filmen Cardboard Gangsters udkom i 2016 og varer 91 minutter. Denne film er Råt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cardboard Gangsters på IMDB

Score: 6,5 ud af 10

A group of young Cardboard Gangsters attempt to gain control of the drug trade in Darndale, chasing the glorified lifestyle of money, power and sex.

Skuespillere i Cardboard Gangsters

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Cardboard Gangsters

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Itaewon Class
I et farverigt kvarter i Seoul kæmper en tidligere fængselsfange og hans venner mod en stor rival for at opfylde deres ambitiøse drøm om at drive en lokal bar.
Happy Old Year
En kvinde rydder op i sit hjem i forbindelse med en omfattende husrenovering, og da hun finder sin tidligere kærestes ejendele, mindes hun fortiden.
Unorthodox
En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.
Uncorked
En ung mand føler sig splittet mellem sin drøm om at blive sommelier og sin fars forventninger om, at han skal overtage familiefirmaet.
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.