Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Carrie Pilby

Film, 2016, 98 minutter
Carrie Pilby
Et socialt handicappet 19-årigt geni har store planer om at slippe fri af sin skal og møde en ven, få et job – og måske oven i købet komme på date.
Filmen Carrie Pilby udkom i 2016 og varer 98 minutter. Denne film er Feel-good, Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Carrie Pilby på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

A person of high intelligence struggles to make sense of the world as it relates to morality, relationships, sex and leaving her apartment.

Skuespillere i Carrie Pilby

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Carrie Pilby

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.