Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Catching Feelings

Film, 2018, 116 minutter
Catching Feelings
Mens spændingerne vokser i deres ægteskab, får en professor fra Johannesburg og hans journalistkone deres liv vendt op og ned af en berømt og uhæmmet forfatter.
Filmen Catching Feelings er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 116 minutter. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Denne film er Følelsesladet, Romantisk, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catching Feelings på IMDB

Score: 5,3 ud af 10

Catching Feelings is a dark romantic comedy which follows an urbane young academic and his beautiful wife, as their lives get turned upside down when a celebrated and hedonistic older writer moves into their Johannesburg home with them.

Trailer

Skuespillere i Catching Feelings

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];fransk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;dansk;fransk

Mere ligesom Catching Feelings

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.