Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Charlie og chokoladefabrikken

Sjakie en de Chocoladefabriek
Film, 2005, 115 minutter, 6.750.553 Bedømmelser
Charlie og chokoladefabrikken
Den excentriske Willy Wonka åbner dørene til sin slikfabrik for fem heldige børn, som lærer hemmelighederne bag de fantastiske produkter.
Filmen Charlie og chokoladefabrikken udkom i 2005 og varer 115 minutter. Denne film er Sindrig.

Charlie og chokoladefabrikken på IMDB

Score: 7 ud af 10

A young boy wins a tour through the most magnificent chocolate factory in the world, led by the world's most unusual candy maker.

Skuespillere i Charlie og chokoladefabrikken

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];svensk;dansk
Undertitler: dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Charlie og chokoladefabrikken

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.