Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Charlie og chokoladefabrikken

Sjakie en de Chocoladefabriek
Film, 2005, 115 minutter, 6.750.553 Bedømmelser
Charlie og chokoladefabrikken
Den excentriske Willy Wonka åbner dørene til sin slikfabrik for fem heldige børn, som lærer hemmelighederne bag de fantastiske produkter.
Filmen Charlie og chokoladefabrikken udkom i 2005 og varer 115 minutter. Johnny Depp er den sære slikkonge Willy Wonka i Tim Burtons version af den kendte børneklassiker. Denne film er Sindrig.

Charlie og chokoladefabrikken på IMDB

Score: 7 ud af 10

A young boy wins a tour through the most magnificent chocolate factory in the world, led by the world's most unusual candy maker.

Skuespillere i Charlie og chokoladefabrikken

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];svensk;dansk
Undertitler: dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Charlie og chokoladefabrikken

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.