Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Chelsea

Serie, 2017
Chelsea
Det er ikke hendes første talkshow, men det er det første af sin slags. Idéer, mennesker og steder, der fascinerer hende, i hendes helt egen stil.
Serien Chelsea er en Netflix Original og udkom i 2017. Chelsea Handler har skabt et underholdningsimperium på sin helt egen respektløse humor. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Denne serie er Provokerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: spansk;engelsk

Mere ligesom Chelsea

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.