Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Chilling Adventures of Sabrina

Serie, 2020
Chilling Adventures of Sabrina
Der bydes både på magi og spilopper, når Sabrina, halvt menneske og halvt heks, begår sig i to verdener: et menneskeligt teenageliv og familiearven, Nattens Kirke.
Serien Chilling Adventures of Sabrina er en Netflix Original og udkom i 2020. Chilling Adventures of Sabrina kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Uhyggeligt, Mørkt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chilling Adventures of Sabrina på IMDB

Score: 7,8 ud af 10

As her 16th birthday nears, Sabrina must choose between the witch world of her family and the human world of her friends. Based on the Archie comic.

Skuespillere i Chilling Adventures of Sabrina

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original];tysk
Undertitler: dansk;tysk;svensk;engelsk

Mere ligesom Chilling Adventures of Sabrina

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.